Looping login issue

My patrons aren’t being allowed access to the gated posts. They get this:

and then when they click “allow” it just sends them back to the (still locked) gated post, ad infinitum.

I tried deleting the client and forcing a reconnection, but it didn’t help. I don’t have any caching plugins.

Further details:

WP 5.6.2 with PHP 7.3.27
Patreon WordPress 1.7.1 with API v2
Patreon Button, Widgets and Plugin 2.0.9

Health check:

0 days ago

delete_post_webhook - API v2 Class - UUID cfc610a2-ff95-4d48-96ab-82cf084e0180 - Response code: 404 Response :{“errors”:[{“code”:4,“code_name”:“ResourceMissing”,“detail”:“webhook with id 211779 was not found.”,“id”:“cfc610a2-ff95-4d48-96ab-82cf084e0180”,“status”:“404”,“title”:“webhook was not found.”}]}

0 days ago

delete_post_webhook - API v2 Class - UUID 9b8d5b53-f171-44b9-a9f8-af63a181a339 - Response code: 404 Response :{“errors”:[{“code”:4,“code_name”:“ResourceMissing”,“detail”:“webhook with id 211779 was not found.”,“id”:“9b8d5b53-f171-44b9-a9f8-af63a181a339”,“status”:“404”,“title”:“webhook was not found.”}]}

0 days ago

delete_post_webhook - API v2 Class - UUID a49bb2c2-6ea9-43be-8652-707542f02e7d - Response code: 404 Response :{“errors”:[{“code”:4,“code_name”:“ResourceMissing”,“detail”:“webhook with id 211779 was not found.”,“id”:“a49bb2c2-6ea9-43be-8652-707542f02e7d”,“status”:“404”,“title”:“webhook was not found.”}]}

0 days ago

delete_post_webhook - API v2 Class - UUID dc178270-3326-4d68-bd23-845652f65e61 - Response code: 404 Response :{“errors”:[{“code”:4,“code_name”:“ResourceMissing”,“detail”:“webhook with id 211779 was not found.”,“id”:“dc178270-3326-4d68-bd23-845652f65e61”,“status”:“404”,“title”:“webhook was not found.”}]}

0 days ago

delete_post_webhook - API v2 Class - UUID 5c5312d8-0d5c-4870-8236-fad677be44f5 - Response code: 404 Response :{“errors”:[{“code”:4,“code_name”:“ResourceMissing”,“detail”:“webhook with id 211779 was not found.”,“id”:“5c5312d8-0d5c-4870-8236-fad677be44f5”,“status”:“404”,“title”:“webhook was not found.”}]}

0 days ago

delete_post_webhook - API v2 Class - UUID 232db4a9-a5e6-4feb-8edb-019421400a1b - Response code: 404 Response :{“errors”:[{“code”:4,“code_name”:“ResourceMissing”,“detail”:“webhook with id 211779 was not found.”,“id”:“232db4a9-a5e6-4feb-8edb-019421400a1b”,“status”:“404”,“title”:“webhook was not found.”}]}

I have had that problem for months now. Only to certain patrons. Drives me crazy. I finally had to make a special page to log in with password for those that can’t get in through Patreon. Very frustrating :flushed:

1 Like

The errors seem to be related to post sync.

Have you tried force-reconnecting your WP site to Patreon?

In the case of odd situations with some patrons having this problem, try to acquire info on the patron like whether s/he is a yearly patron, custom $ patron etc. Also share info on whether you are a CUF or non CUF creator.

Yes, I did those steps. I do not sync posts.

So I think I may have figured out the issue. Since Patreon recently started accepting Australian and Canadian currency, I had an Aussie pledge $1 AUD. I have Patreon Lite and all of my WordPress blog posts are set to the $1 minimum pledge to unlock gated posts. However, this seems to be tied to a US dollar. An Australian dollar is approximately .78 US with the exchange rate. The patron subsequently upped his pledge to $5 AUD and was able to see the gated content without issue.

This seems like a bug, can it be fixed? Then again, getting patrons to up their pledge ain’t so bad either, lol.

This is odd, since this was fixed some time ago and it was confirmed on test installations.

Do you have your tiers appearing in your post editor?